FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Na uw aankoop op de website van onze partner, moet u een “voucher” hebben ontvangen waarop een link staat die u rechtstreeks naar ons online formulier doorstuurt. Vul het in en wij zullen uw gegevens ontvangen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestigingsmail. Onze agent neemt vervolgens telefonisch of per e-mail contact met u op om een ​​afspraak naar uw believen te regelen.

Een datum kiezen waarop uw proeverij kan plaatsvinden wordt in overleg met onze agent gedaan, zodra deze contact met u heeft opgenomen als onderdeel van uw boeking. We kunnen niet garanderen dat de datum die u verkiest, altijd vrij is in de agenda van onze agent. De aanvragen zijn talrijk en de agenda’s van onze agenten zijn snel volgeboekt. Uiteraard doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de datum voor uw proeverij ook voor u haalbaar blijft.

Maak u zich geen zorgen, als u onze bevestigingsmail hebt ontvangen, is uw dossier reeds in behandeling! Onze agent neemt zeer binnenkort contact met u op. In sommige regio’s en in sommige periodes (kerst, feestdagen, vakanties, enz. ) kunnen de aanvragen behoorlijk oplopen , maar onze agenten doen er alles aan om tijdig op uw verzoek te reageren. Er kan een soms een wachtlijst zijn die uw afspraak vertraagt. We vragen u een beetje geduld en begrip.

Als u zich voor het einde van deze periode nog niet op onze site heeft geregistreerd, is uw voucher helaas niet meer geldig. Als u zich aan het einde van deze geldigheidsperiode nog registreert, kunnen we niet garanderen dat we binnen de resterende tijd een datum voor uw afspraak kunnen vinden. We geven prioriteit aan mensen die zich tijdig hebben ingeschreven. Neem contact met ons op per e-mail (bleuze@bleuzewines.com) om te zien wat uw mogelijkheden kunnen zijn.

U kunt voor extra mensen onmiddelijk bijboeken via onze partnerwebsites (tegen de prijs van 7,50 euro per extra persoon). Als u dit niet hebt gedaan op het moment van uw aankoop, neemt u contact op met ons kantoor zodat we uw boeking kunnen wijzigen. (bleuze@bleuzewines.com)

De enige oplossing is om uw proeverij te organiseren in een ander regio, waar een van onze agenten binnen een geschikte tijd beschikbaar kan zijn voor een afspraak.

  • BE :
  • +32 (0) 54 31 05 50
  • bleuze@bleuzewines.com
  • NL :
  • +31 (0) 13 544 80 56
  • info@bleuzewines.nl
logo-bleuze