logo-bleuze
 
We hadden de eer om deel te nemen aan de prijsuitreiking van Michelin-sterren voor het jaar 2020.
Ontdek de video’s en foto’s op onze Facebook-pagina: Klik hier

Ons assortiment

Classic Selection (B2B & B2C)

Zorgvuldig geselecteerd, presenteert ons assortiment meer dan 800 referenties van verschillende oorsprongen, meestal van kleine producenten en landgoederen die specifiek zijn gekozen vanwege hun kwaliteit van werk en de uitzonderlijke kenmerken van hun terroirs.
Deze selectie is met name geschikt voor professionals, groothandelaars, wijnhandelaars en horeca.

Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Libanon, Argentinie,…

"Specials" Selection (B2C)

We hebben een uniek assortiment ontwikkeld dat specifiek is gericht op de vraag van onze particulieren cliënteel.

Terre des Templiers Logo

Cellier des Templiers SA, is de exclusieve vertegenwoordiger van de wijnen van Terres des Templiers Collioure en Banyuls in België, waaronde wijnen met beschermde oorsprongsbenaming Banyuls, Banyuls Grand Cru en Collioure.

De wijngaarden van Banyuls en Collioure bestaan al meer dan 26 eeuwen, toen de 1ste Feniciërs besloten om wijnstokken aan te planten op de kust van het uiterste zuidelijke Frankrijk.

Gedurende eeuwen, werd hun oorspronkelijke deskundigheid, verrijkt doorheen de tijd, door de Grieken, Kelten en Romeinen, door aanhoudende oogstritmes en de lange veroudering van de wijnen.Het werd overgedragen tussen de wijnbouwers van generatie tot generatie tot de XIIIde eeuw, toen Les Templiers op dit land aankwamen.

Het zijn zij, die de afgelopen decennia, de meeste bijdragen hebben geleverd aan deze aarde.Les murettes, les « Peu de Galls », de mutage, opvoeding in buitenlucht… In hun handen, werd de Banyuls een legende, een mythische wijn, gewaardeerd door de grootste adel van Europa voor zijn kracht en rijkdom.

Vandaag nog ontwikkeld Terres des Templiers steeds verder met oog op het aanbieden van alleen kwaliteitswijnen met exclusieve productie van d’Appellation d’Origine Protégée (voorheen AOC).

U vindt alle informatie over de Templiers en de terroir van de Cellier terug op de site van onze Franse medewerkers : www.terresdestempliers.fr

Maison Caudalie Logo

Het is nu tien jaar geleden dat Maison Caudalie lid werd van de Bleuzé Wines -groep.
Het huis Caudalie is gespecialiseerd in Italiaanse kwaliteitswijnen.

We werken in het bijzonder met Fattoria Buccicatino, Santa Sofia, Cascina del Colle en anderen zodat alle regio’s aan bod komen.

logo - Pieroth

Na de overname van Intervinum in 2016, hebben we het exclusieve recht verkregen om Pieroth-wijnen in België te verdelen.

Al meer dan 300 jaar is de familie Pieroth , de specialist bij uitstek van Duitse en Hongaarse wijnen over heel de wereld.
Vandaag nodigt Bleuze Wines u uit om dit assortiment te ontdekken dat zowel exclusief als origineel is!
Gespecialiseerd in late oogsten- en ijswijnen , strekt onze selectie is zich natuurlijk verder uit tot droge, halfdroge, zoete, mousserende wijnen en nog steeds de rode wijnen.
Ontdek met ons, tijdens een wijnproeverij thuis, onze Best Sellers, zoals de beroemde Burg Layer Schlosskapelle, Kabinet, uit de regio Nahe, een zoete witte Duitse wijn, die we elk oogstjaar amper kunnen bijhouden.

Ons vakmanschap drink je met verstand !

Onze diensten

Wijnproeverij aan huis (79€)

Geniet als koppel, of met vrienden en familie van een oenologisch moment waarbij één van onze wijnkenners u 8 verschillende wijnen van uitzonderlijke kwaliteit laat proeven.
U kunt het anderhalf durende arrangement nog aangenamer maken door op voorhand uw smaak voorkeuren met ons te delen. Op basis hiervan passen wij onze selectie speciaal voor u aan!
Meer info!

Leveringen

Om een onberispelijke service te garanderen, leveren wij uw bestellingen thuis via onze interne bezorgservice in heel België, Nederland en Luxemburg. Een leveringsfout? Een probleem? Een vraag? Neem contact op met ons secretariaat.

 

groothandelaars, wijnhandelaars
&
Horeca

We hebben de mogelijkheid om andere spelers in de professionele sector te ondersteunen en te leveren, ongeacht de grootte van uw organisatie. We helpen je ook tijdens je evenementen.

Wijnproeverij aan huis

Glass of red wine
1

Registeer u op ons online formulier hier of via een van onze promotionele partners.     Registeer u nu!

2

U krijgt ONMIDDELLIJK een bevestingsmail met de mededeling dat wij uw verzoek hebben ontvangen.

3

Wij geven uw aanvraag door aan de desbetreffende agent die uw regio verzorgd.

4

Deze zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om de degustatie toe te lichten ,en gezamenlijk een gepaste datum vinden.

5

Alles is klaar ! Nu enkel nog wachten tot de afgesproken datum om een aangename tijd door te brengen.

Ons Bureau

Net buiten Brussel, ligt ons kantoor vol activiteiten.

Bij ons werken

Een uniek product

We bieden u de mogelijkheid om met een uniek product te werken. Naast een exclusief gamma, hebben we voor elk wat wils. De kunst is dan ook om in te spelen op de specifieke smaak van de klant. Een lonende uitdaging.

U houdt van contacten leggen

Als wijnconsulent staat u voortdurend in contact met onze klanten die graag nieuwe wijnen ontdekken. Als je jezelf als een warm persoon beschouwt en makkelijk nieuwe contacten legt , krijg je de kans om sterke relaties op te bouwen.

Flexibele uren

Bleuzé Wines biedt ondersteuning en training die nodig is om te slagen in de wijnwereld. Dit gezegd hebbende, weten we ook dat het belangrijk is, dat u de vrijheid nodig hebt om nieuwe initiatieven te ondernemen. Wij geven u ook de flexibiliteit die u wilt om verder te ontwikkelen in de richting die u wilt.

Building Bleuzé Wines

Contact us

België

 • Omer de vidtslaan 62, 1760 Roosdaal
 • +32 (0) 54 31 05 50
 • bleuze@bleuzewines.com
 • Maa-Don : 9.00 - 17.00 / Vrij : 9.00 - 16.00
 • Facebook Page

Nederland

 • Ringbaan Zuid 305, 5025 SZ Tilburg
 • +31 (0) 13 544 80 56
 • info@bleuzewines.nl
 • Maa-Don : 9.00 - 17.00 / Vrij : 9.00 - 16.00
 • Facebook Page
logo-bleuze

Contact us

 • +32 (0) 54 31 05 50
 • bleuze@bleuzewines.com

Partners

Over ons

Bleuzé Wines is invoerder van kwaliteitswijnen voor Benelux.